Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sabunla birini yıkamak

Rüyada sabunla birini yıkamak

Rüyada sabunla birini yıkamak ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, parasının da, malının da eksilmeyeceğine, elinin bollaşacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, çok güzel ve mutluluk verici bu adım ile sevgi dolu ve çok büyük bir huzura ereceği bir yuvaya sahip olacağına ve bu sayede kendisini hiç olmadığı kadar rahat hissedeceğine, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, yaşanan bir olaydan fazlasıyla etkilenmek yüzünden sosyal ilişkilerini askıya alacağına, hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sabunla birini yıkamak gördüyseniz:

  • Olumsuz düşünmekten vaz geçmelisiniz.

Rüyada beyaz sabunla çamaşır yıkamak fakirlik ve yokluk göreceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada birini sabunla yıkamak hayatının istediği gibi yürüyeceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ölüyü sabunla yıkamak güven kaybı yaşanacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşarak insanlara da yardımcı olmaya çalışacağına, hayırlı kısmetler ile tanışıp gönül işlerine devam edileceğine, tüm sorunların bu sayede teker teker sona ereceğine, haneyi bolluk ve bereketin kaplayacağına rivayet eder.

Rüyada sabunla elini yıkadığını görmek hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, planlarını, gelecekle ilgili projelerini, atılım yapmaya hazırlandığı işlerini hatta kariyerini yeniden gözden geçirmek zorunda kalacağına, hayatın kendisine sunacakları karşısında herşeyi sil baştan yaşama yoluna gideceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına işaret eder.

Rüyada saçlarını sabunla yıkamak dertlerin sonlanacağına, rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına, sorunların çözüm bulacağına, hayır işlerinde zaman harcanacağına ve rahat edilecek bir döneme girileceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini sabunla yıkamak işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve aile içinde saadetinin hiç bozulmayacağına, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, kısa süreli bir mutsuzluk ve acı yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz sabunla el yıkamak pişman olduğunda da iş işten geçmiş olacağına, işlerinin açılacağına ve yüzünün de güleceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına ve çok uzun ve zor zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ayaklarını sabunla yıkamak ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına ve sevap işleyeceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments