Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini omzuna almak

Rüyada birini omzuna almak

Rüyada birini omzuna almak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, uzun zamandan beri yapılmak istenen bir çalışmanın gerçekleştirileceğine, aradan geçen zaman dilimi içinde kişinin eski halinden eser kalmayacağına, gelmez sandığı güzel günlerinin geleceğine, hayatındaki fırtınaların durulacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, yaptığı işler sayesinde kazancının ve malının daha da artacağına, kısa zaman içinde şirketin daha da büyüyeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, çok başarılı olacağına, ilerleyeceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birini omzuna almak gördüyseniz:

  • Yeni oluşan koşullar, yeni gelişmeler veya bazı ani faktörler aslında yararlı sonuçlar doğurabilir.

Rüyada kolunu omzuna atmak keyfinin yerinde olduğunu, işinin gücünün rast gittiğini, kurulu düzenin devam ettiğini, ekmek teknesinin de yolunda devam ettiğini öğreneceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Rüyada arkadaşının omzuna yaslanmak sevdiklerine kavuşacağına, özlemlerini bitireceğine, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, güzellik ve hayır geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir erkeğin omzuna yatmak eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına işaret eder.

Rüyada sevgilinin omzunda ağlamak başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine ve tüm bu güzel gelişmeler sayesinde de deyim yerindeyse ağzının kulaklarına varacağına, insanlarla olan uyumunun ve iyi geçiminin de artacağına tabir olunur.

Rüyada başını omzuna koymak sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, hayatındaki kimselerin de rahat etmeleri için onları her daim koruyup kollayacağına, devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına delalet eder.

Rüyada başını omzuna yaslamak hayatı boyunca rahat yaşayacağına, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, rüya sahibine hayır, mutluluk, başarı, bolluk, bereket ve huzur getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin omzunda taşınmak rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, hem de yeni mülkler satın alacağına, kötü haberlerin alınacağına, tüm sıkıntıların bir anda başgöstereceğine ve çok üzücü ve neredeyse yıkım denebilecek olaylar ile karşılaşılacağına delalet eder.

Rüyada birinin omzuna yatmak elinde bulunan işlerin çok hayırlı ve çok güzel bir hal alacağına, binbir türlü zahmet çektiği bir işte başına gelen kötü olayların kısa süre içinde düzeleceğine, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments