Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini nişanlı görmek

Rüyada birini nişanlı görmek

Rüyada birini nişanlı görmek çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, tüm derdinin, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, çok zor koşullarda bile çok büyük başarılara imza atacağına, iş hayatında disiplinli ve ahlaklı çalışması ve ortaya koyacağı projeler sayesinde çok hızlı ilerleyip yüksek mevkilere terfi edileceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına ve çok sağlıklı bir kişi olarak çok rahat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada birini nişanlı gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kişiyle geçireceğiniz zaman ilişkinizde beklenmedik değişiklikler meydana gelmesine neden olabilir.

Rüyada nişanlısını aldattığını görmek sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, büyük kazanç sağlanacağına, çok doğru ve yapıcı adımlar atacağına delalettir.

Rüyada kocanın nişanlandığını görmek maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine delalet eder.

Rüyada kendi nişan yüzüğünü görmek uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, hastalanacağına ve maddi anlamda zayıflayarak zor günler geçireceğine, herşeyin iyi olması için mücadele edeceğine ve bu yolda bir an olsun yorulmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlınla ayrılmak parasal olarak konulan hedeflere varılacağına, sevdiği kişileri kaybetmesinden ötürü çok zorluk çekeceğine, insanlardan bir süre uzak duracağına, rakiplerini geride bırakacağına, atılımları sayesinden adından en çok söz edilen kimse durumuna geleceğine alamet eder.

Rüyada ablasını nişanlı görmek zenginliğini kaybedeceğine, malından ve parasından olacağına, gelişmelerin olacağına, bazen umutlarını yitireceğine, hayat daha olumlu bakılacağına alamet etmektedir.

Rüyada nişanlısını hasta görmek sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kişinin işinden atılacağı ya da kovulacağına, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına inanılır.

Rüyada birini nişanlanmış görmek eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine, eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, geçim derdi olmadan ve giderek daha da zenginleşen hayatından büyük bir memnuniyet duyacağına işarettir.

Rüyada tüfekle nişan almak yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, üzüntü ve sıkıntı yaratan durumların çok iyi bir şekilde çözüme kavuşacağına, zaaflarına kapılacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments