Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişanlısını hasta görmek

Rüyada nişanlısını hasta görmek

Rüyada nişanlısını hasta görmek güzel ve sevinçli bir haber alınacağına, kişinin kafasının rahat edeceğine, gireceği bir işten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, haklılığının anlaşılacağına ve hakkı olanın kendisine teslim edileceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nişanlısını hasta gördüyseniz:

  • Kısa bir tatil yapsanız bile asla sorumluluklarınızı unutmamalısınız.

Rüyada nişanlısını hasta görmek keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, malının, mülkünün peşine düşecek düşmanları olacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet eder.

Rüyada nişanlıyla evlenmek kafasının ve içinin rahatlayacağına, özel muamele göreceğine, bunun kendisine başarı, mevki, zafer ve bol kazanç getireceğine yorulur.

Rüyada nişanını bozmak ele geçen fırsatlar sayesinde çok büyük adımlar atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, işlerin büyüyeceğine işaret eder.

Rüyada sevdiği kızla nişanlanmak hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, ruhunu güzelleştireceğine, kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendinin nişanlandığını görmek hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına delalettir.

Rüyada ölen biriyle nişanlanmak kendisinden yardım isteyen tüm insanlara yardımcı olup çok büyük destek verdiğine ve insanların kendisine çok büyük sevgi ve saygı besleyeceğine, tabiri caizse insanların gözünde büyüdükçe büyüyeceğine, musibetlerle karşılaşmayacağına, belalara denk gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada kardeşiyle nişanlanmak refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, bir süre sosyal hayatından ve lüksünden de yoksun kalacağına, eline geçen kazançla yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişanlısının askere gittiğini görmek huzursuzluk yaşanacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments