Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini nişanlanmış görmek

Rüyada birini nişanlanmış görmek

Rüyada birini nişanlanmış görmek paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, maddi açıdan ferahlamaya, ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine, sorunların ardı ardına ortaya çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada birini nişanlanmış gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınızla keyifli saatler geçirebilir veya kişisel gelişiminize faydası olacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Rüyada başkasının nişanlandığını duymak ilerlemesine, gelişmesine, kalkınmasına, yükselmesine ve de iyi noktalarına gelmesine vesile olacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, başarılı çalışmalara ortak olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın nişan yüzüğü takmak kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, aksilikler yüzünden kısa sürede büyük kazanç getirecek bir işin elden kaçacağına, aile hayatında çok istediği ve hayallerini süsleyen bir bebeğe sahip olacağına ve çok güzel bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada komşu kızının nişanını görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına, işinin gücünün yaver gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada nişan tarihi almak bir sebeple işlerinde zamanlama hatası yapacağına, iş hayatı ile ve aile hayatı ile ilgili sıkıntılı günler yaşayacağına, para sıkıntısına düşmeyeceğine, sadece maddi anlamda değil, manevi anlamda da huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada nişan tarihini görmek kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, bazı kötü kişilerle muhatap olacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına alamet eder.

Rüyada sevdiğin kişiyle nişanlanmak çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde hayırlısı ile kurtulacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına, iş dünyasında haksızlığa uğranacağına tabir olunur.

Rüyada nişan yüzüğünün çatladığını görmek eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına, işlerin büyük kazanç sağlayacağına alamet eder.

Rüyada nişan yüzüğü görmek alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, huzurlu, sıhhatli, mutlu, uzun ömre delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments