Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ablasını nişanlı görmek

Rüyada ablasını nişanlı görmek

Rüyada ablasını nişanlı görmek hiç ummadığı kadar kötü bir duruma düşeceğine, kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına, başarılı işler sayesinde rüya sahibinin her zaman daha çok ve daha az zahmet çekerek kazanacağına, haysiyet gibi duygularına zarar vereceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ablasını nişanlı gördüyseniz:

  • Nelerin altından kalktığınızı görüp size hayranlık duyacak kişilerle karşılaşacağınız bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada ablasının nişanlandığını görmek karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına delalettir.

Rüyada ablanın nişanlandığını görmek sorunların ve problemlerin ortadan kalkacağına ve mutlu günlerin geleceğine, sorunları ortadan kaldıracağına, kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına ve aile bireyleri ile arasında kırgınlıklar yaşanacağına ancak daha sonra bu durumların düzeltileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ablasını nişanlandığını görmek kişi ile daha iyi ilişkiler içerisine girileceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına, anne ya da babanın hastalandığı haberinin geleceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine ve her başarılı girişimi sayesinde hayatını daha yaşanılır kılacağına yorulmaktadır.

Rüyada ablasını nişanlı görmek iftiraya uğrayacağına, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, mutluluğun her zaman hayata renk katacağına yorulmaktadır.

Rüyada ablasının nişanını görmek aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına inanılır.

Rüyada ablasını gelin görmek işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine yorulur.

Rüyada abla ve çocuğunu görmek hayırlı bir eşe, çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına veya iş değiştireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ablanın hamile görmek müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına, dünyevi olandan ayrılıp ahirete yönelmesine, sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments