Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan tarihi almak

Rüyada nişan tarihi almak

Rüyada nişan tarihi almak zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, büyük bir hastalıkla boğuşup eskisinden çok daha iyi olmuş bir şekilde ayağa kalkacağına, manevi tatmini İslamiyet’te bulacağına, iş dünyasında iyi bir yere gelineceğine, huzur ve mutluluğun hüküm süreceğine, çok üzüntü yaşayacağına, hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına yorulur.

Rüyada nişan tarihi almak gördüyseniz:

  • İşinizi, sosyal veya duygusal ilişkilerinizi ilgilendiren konularda gereken adımları atmak size düşüyor.

Rüyada nişan tarihini görmek ancak sıkıntının giderek büyüyeceğine, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına, anne babaya müjde verileceğine, kendi işinin sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada nişan tarihi görmek rüya sahibinin gözyaşı dökeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, manevi olarak çok yıpranılacağına alamet eder.

Rüyada nişan tarihi almak ferah bir eve geçileceğine, mutlu zamanlar geçireceğine, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına işaret eder.

Rüyada tarihi paralar görmek sevdiği kişiler ile büyük bir rahatlık yaşayacağına, sevgi ve birlik içinde yaşayan kişilerin arasına düşmanlık gireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Rüyada doğum tarihini görmek nasibin bollaşacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, geçmişte yaşanan bir tartışmanın sebep olduğu maddi ve manevi zararın telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birinin doğum tarihini görmek sıkıntının kısa süre içinde sona ereceğine, ödemekte sıkıntı çektiği borçlarını ödeyeceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına delalet eder.

Rüyada tarihi bir mekan görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, yaptığı çalışmaların rağbet görmesinden ötürü çok büyük bir sevinç duyacağına, başarılı bir adım atılması ile işlerin toparlanmaya başlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada tarihi eser görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, rüyayı gören kişinin bu duruma hazırlıksız olarak yakalanıp, uzun süre ne yapacağını bilemez olacağına, sorunların sıkıntıların yakın bir arkadaştan alınacak yardım ile son bulacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments