Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada nişan tarihini görmek

Rüyada nişan tarihini görmek

Rüyada nişan tarihini görmek dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, duygusal ve güzel zamanlar yaşayacağına, işinde itibar edineceğine, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada nişan tarihini gördüyseniz:

  • Biraz zaman ayırmanızda fayda var.

Rüyada nişan tarihi görmek rüya sahibinin hayırlı ve güzel gelişmeler yaşayacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine, düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine işarettir.

Rüyada nişan tarihini görmek dedikoduya, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, tekin olmayan işlere atılarak elindekilerden olacağına tabir olunur.

Rüyada nişan tarihi almak etrafındaki insanlardan bir kısmı tarafından dışlanacağına, sıkıntılarını atlatacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına işaret eder.

Rüyada tarihi saat görmek aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına, dinlenilmemesi ve beslenmenin geri plana atılması yüzünden hasta olunacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada tarihi mezar görmek uğranılan zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine, harcadığının yerine hep daha fazlasının geleceğine, bolluk ve bereket göreceğine rivayet eder.

Rüyada evlendiği tarihi görmek hane içinde kavgalara ve tartışmalara tanık olunacağına, sürpriz olayların meydana geleceğine, kişinin uzak şehirlere ya da ülkelere gidip bir süre sonra oralarda yaşama kararı alacağına delalettir.

Rüyada tarihi okul görmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine, alışveriş yapacağına delalet eder.

Rüyada tarihi çarşı görmek çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok rahat edeceği bir döneme gireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments