Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kucağında birini taşımak

Rüyada kucağında birini taşımak

Rüyada kucağında birini taşımak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, rahata ereceğine, ferahlayacağına, kısa süre önce yaşadığı güzel bir olayın daha sonra sıkıntıya yaratacağına, geçirilen zor günlerin unutulacağına, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, hasret içinde kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kucağında birini taşımak gördüyseniz:

  • İlk işiniz ise aile içindeki veya çok yakınındaki yaşlı kimselerle aranızı düzeltmek olsun.

Rüyada eşini kucağında taşımak rahata ereceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, girdiği işlerde başta çok iyi giderken daha sonra zarar etmeye başlayacağına yorulur.

Rüyada kucağında yük taşımak hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, zihninin gereksiz ve anlamsız fikirlerden arınacağına, zevki sefa içinde yaşayacağına delalettir.

Rüyada erkek bebeği kucağında taşımak manevi olarak ferahlayacağınıza, kendi patronu olacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına tabir olunur.

Rüyada bir erkeği kucağında taşımak üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, çok rahat edeceği ve çok büyük mutluluklar yaşayacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada kardeşini kucağında taşımak borçların kısa zamanda ödeneceğine, sevdiği kişilerle süreki tartışacağına, bir süre maddi sıkıntılar yaşayacağına inanılır.

Rüyada birinin kucağında taşımak şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine, adının fesada karışacağına delalettir.

Rüyada bir ölüyü kucağında taşımak kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, elinde avucunda ne varsa kaybedeceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına yorulur.

Rüyada ölen birini kucağında taşımak bir sebeple çeşitli sorunlar yaşanacağına, endişe duyulan çeşitli durumlara düşüleceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments