Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gaz koklamak

Rüyada gaz koklamak

Rüyada gaz koklamak büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, işleriyle ilgili çok başarılı kararlar vereceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine, daha sık bir araya geleceğine, insanlar tarafından sevilmesi ve sayılması sayesinde çok rahat edeceği bir pozisyona ulaşacağına, kötü huyunu ve olumsuz düşüncelerini terk edeceğine bu sayede huzur bulacağına, işlerin iyiye gideceğine işaret eder.

Rüyada gaz koklamak gördüyseniz:

  • Kafanızda maddi gelir artışı sağlayacak fikirleriniz olabilir.

Rüyada gaz koklamak çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, büyük ve başarılı adımlar atacağına, işlerinin her geçen gün daha büyük kazanç sağlayacağına ve eline geçen tüm fırsatları değerlendirip kendisine çok iyi bir gelecek kurmak için büyük çaba sarfedeceğine, çok güvendiği bazı insanlardan büyük ihanetler göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çakmak gazı doldurmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan bu durumdan kurtulacağına delalettir.

Rüyada bebeğin gazını çıkartmak rakiplerin üzüleceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, önün açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada gazyağı almak kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, maddi kayıpların sona ereceğine ve tekrar birikim yapmaya başlanacağına işaret eder.

Rüyada gaz çıkarmak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, yıpranan sinirlerin çıkılacak olan bir tatil sayesinde düzeleceğine ve alınacak bir hediyeyle birlikte kırgınlıkların unutulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde kullanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada biber gazı yemek hayattan daha zevk alacağına, sevdiği kişilerin ve kendisinin zarar görmesine neden olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanan gaz lambası görmek hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine, arsız, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına rivayet eder.

Rüyada arabanın gazına basmak çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, iş hayatında meydana gelen bir sorunun daha kötü bir hal alacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments