Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada trafik kazasına neden olmak

Rüyada trafik kazasına neden olmak

Rüyada trafik kazasına neden olmak kardeşlerin birbirine destek vereceğine, bu destek sayesinde birçok değişim yaşanacağına, mesleğindeki yerinin sağlamlaşacağına, makamının yükseleceğine, dünya hayatından yana da razı geleceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine, ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, sakin giden yaşamının sarsılacağına, mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, hem eğitim, hem iş hem de özel hayatında herkesten çok ileride olacağına, kazancının eksilmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada trafik kazasına neden olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki insanları dilediğiniz gibi yönlendirebilirsiniz.

Rüyada trafik kazasına neden olmak daha geniş rızık elde edeceğine, tüm kalbi ile Allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, sorunların çözümü için başka yolları ve çözümleri de inceleyeceğine alamet eder.

Rüyada ölüme neden olmak insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, eşler arasındaki aşkın ve sevginin günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin ölümüne neden olmak kendisini kısa yoldan rahat ve lüks bir hayata kavuşturacak bir meslek edineceğine bu sayede kolay, keyifli ve eğlenceli bir yaşamı olacağına, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Rüyada babanın trafik kazasında öldüğünü görmek dertlerin kısa zamanda biteceğine, yakın bir zamanda okul hayatının tekrar başlayacağına, sevdiği kişiler ile hiç yaşamadığı kadar mutlu olacağına, sevinç dolu haberler alacağına, bu haberler doğrultusunda gireceği bir iş sayesinde çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, karşılaşacağı her türlü haksızlıkla ömrünün sonuna kadar mücadele edeceğine rivayet eder.

Rüyada başkasının trafik kazası görmek ticaretinin ilerlemeye başlayacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine, parasal krizler yaşanacağına yorulur.

Rüyada başka birinin trafik kazası geçirdiğini görmek gözyaşı dökeceğine, çaresiz kalacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iflas edeceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine alamet eder.

Rüyada annenin trafik kazası geçirdiğini görmek hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine, büyük maddi ve manevi zararlara sebep olacağına, dualarının karşılığını göreceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinin trafik kazası geçirdiğini görmek yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, verilecek bazı talimatlar doğrultusunda işin büyütüleceğine, hayatı boyunca eşi ile hoş muhabbette kalacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments