Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendini donla görmek

Rüyada kendini donla görmek

Rüyada kendini donla görmek anne baba dualarının alınacağına ve sonunda büyük kazanç elde edilecek bir yola girileceğine, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, herkes tarafından saygı göreceğine, mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, keyfinin ve sağlığının da yerine geleceğine, beklentilerin hızla gerçek olacağına, bugüne kadar eline geçen en büyük fırsatı yakalayarak mutlu olacağına ve ailesine de son nefesine kadar bakıp, onları rahat ettireceğine, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine işarettir.

Rüyada kendini donla gördüyseniz:

  • Ortam değişikliğine ihtiyacınız var.

Rüyada siyah don görmek çok sorun yaratan olaylar ile karşılaşılacağına, uğranılan haksızlıkların düzeltileceğine, dualarının kabul olacağına, hayırlı olaylar ve durumlar ile karşılaşacağına, sağlık sorunlarının biteceğine delalettir.

Rüyada don atlet kalmak yanlış düşüncelere saplanıp kalınacağına, varlık içinde yokluk çekileceğine, verilen bir sözden ötürü yaşanan tatsızlığın tatlıya bağlanacağına, sevdiği insanları üzecek, onurlarını kıracak konuşmalar yapacağına, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine delalettir.

Rüyada donmuş adam görmek isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine, sıkıntılarının ve problemlerinin artacağına, evliyseniz eşle iyi geçime delalet etmektedir.

Rüyada donmuş yılan görmek müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, sorunlarını çözeceğine, rahata kavuşacağına, kısmetin yaşanacak olan kötü bir olay yüzünden tamamen kapanacağına işarettir.

Rüyada donmuş çiçek görmek işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarar göreceğine, sağlığının bozulmayacağına işaret eder.

Rüyada donu düşmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine, düşüncelerini eyleme dönüştürecek fırsatlar bulacağına, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına işaret etmektedir.

Rüyada donuz görmek evlendiklerinde eşleri tarafından çok sevileceklerine ve saygı göreceklerine, el üstünde tutulacakları bir hayatları olacağına, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, malların artacağına delalet etmektedir.

Rüyada erkeği donla görmek karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, hastalar için şifaya yorumlanan rüya, aksiliklerin, nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments