Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akşam ezanı okunduğunu duymak

Rüyada akşam ezanı okunduğunu duymak

Rüyada akşam ezanı okunduğunu duymak zor gününde kendisine uzanacak bir dost eline sarılacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, kendisine yöneltilecek övgü dolu sözler sayesinde moralinin düzeleceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına, hiç düşünmediği kadar büyük başarılar kazanacağı bazı işlere gireceğine, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, insanlara duyduğu güveni kaybedeceğine işarettir.

Rüyada akşam ezanı okunduğunu duymak gördüyseniz:

  • Maddi veya yaratıcılık gerektiren işlerinizle ilgili konular ön plana çıkabilir.

Rüyada akşam ezanının okunduğunu duymak sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına, kötü kişilerle karşılaşılacağına, külfetinin ve yükünün artacağına yorulur.

Rüyada akşam ezanı okunduğunu duymak işten ve güçten el etek çekileceğine, onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine ve bundan sonra da çok çalışıp emeklerinin karşılığı olarak bolluk, bereket, rahatlık, konfor ve lüks içinde yaşayacağına, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine tabir olunur.

Rüyada akşam ezanını duymak hiç beklemediği bir anda çok para kazanacağına, işveren koltuğunda oturacağına, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret eder.

Rüyada akşam ezanı sesi duymak çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, yaşamınızın ileriki dönemlerinin çok güzel geçeceğine işarettir.

Rüyada akşam ezanı duymak zorlukların bu sayede aşılacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına alamet eder.

Rüyada akşam ezanı okumak üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, kalp kırıklıkları nedeniyle araları açılan çiftlerin sorunlarını karşılıklı konuşarak halletme yoluna gideceklerine, rüya sahibinin anlayışlı ve hoşgörülü biri olmak için çaba göstereceğine, maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada ezan okunmasını duymak yanlış yönde kararlar verileceğine, dertlerin günden güne artacağına, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine, onlarla iyi geçim halinde olacağına, daha sık bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ezanın okunduğunu duymak vaaz ve nasihate, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, hayırlı olarak başlanan ve başta güzel giden bir olayda büyük bir talihsizlik yaşanacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments