Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ezan okunmasını duymak

Rüyada ezan okunmasını duymak

Rüyada ezan okunmasını duymak geçmişin kötü etkilerinden ve yaşadığı kötü günlerden uzaklaşacağına, gerçekleştirilen bir proje sayesinde çok yakında epey kazanç elde edileceğine, rüya sahibine musallat olan musibetlerin bir birini takip edeceğine, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine, helal kazanç yerine, hile ile mal elde edeceğine, kısa bir zaman içinde yaşayacağı bazı olaylar sayesinde dertlerinden çok kısa zaman içinde çözüme kavuşturacağına ve el attığı bir işte kendisine sorun çıkartan bütün olayları başarıyla bitireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, uzunca bir süre bu durumun etkisi altında kalacağına işarettir.

Rüyada ezan okunmasını duymak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki veya karşınızdaki kişiler sorun çıkartma veya kendi çıkarlarını ne pahasına olursa olsun koruma konusunda ısrarcı olabilirler.

Rüyada akşam ezanı okunduğunu duymak aile içindeki huzurun ve iyi geçiminin de bozulacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ezan okunduğunu duymak maddi ve manevi açıdan çok iyi yerlere gelineceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına işarettir.

Rüyada ezan okunurken duymak sağlığının yerine geleceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada sabah ezan okunduğunu duymak iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, doktordan doktora koşturacağına, yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine delalet eder.

Rüyada birinin ezan okunduğunu duymak iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına, başarılarının azalacağına, mallarının eksileceğine, özellikle kendisine kalan mirasla ilgili sorunlar yaşayacağına işaret eder.

Rüyada ezan okunmasını duymak uzun zamandan beri yaşanan üzücü olayların mutlu sona bağlanacağına, hem verimi yükselteceğine, kötü günlerin biteceğine işaret etmektedir.

Rüyada ezanın okunduğunu duymak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, çözüm bulmak için fikir danışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada camide ezan okunduğunu duymak edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, tamamen içine kapanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments