Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akşam ezanını duymak

Rüyada akşam ezanını duymak

Rüyada akşam ezanını duymak sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine ve rahat ettirecek adımlar atılacağına, yaptığı işle herkesi memnun edeceğine, bu durumla doğru orantılı olarak da getiri sağlayacağına, çok büyük sıkıntıların ve sorunların ardından çok hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, tüm beklentilerini yerine getireceğine, mal varlığında kayıplar yaşayacağına inanılır.

Rüyada akşam ezanını duymak gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin istek veya ihtiyaçlarının eğlencenizi bozma ihtimali olabilir.

Rüyada akşam ezanı duymak hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine tabir olunur.

Rüyada akşam ezanı sesi duymak oldukça kazançlı işler yapacağına, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, dünya nimetlerinden daha fazla istifade edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada akşam ezanını duymak aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, ekmeksiz ve aşsız kalacağına, memur ise terfi edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada akşam ezanı okunduğunu duymak duygusal olarak çok kötü olabileceğine, geçim derdi çekmeyeceğine, istediği kadar dünya nimetlerinden ve güzelliklerinden faydalanacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına işarettir.

Rüyada akşam ezanının okunduğunu duymak yeni bir iş almaya ya da girişimde bulunulacağına, kendisine yardım etmesi ve işleri çekip çevirmesi için yanına birkaç personel alacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akşam ezanı okumak çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, sevdiklerinin kendisini terk edeceğine inanılır.

Rüyada akşam yolda yürümek sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına alamet eder ve rüya sahibinin karlı olacak yatırımlardan önemli oranda kazanç elde edeceğine, özgüveninin ve cesaretinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada akşam güneş görmek geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine, maddi açıdan çok zor günlerin geleceğine, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments