Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada akşam ezanı duymak

Rüyada akşam ezanı duymak

Rüyada akşam ezanı duymak geleceği için doğru ve isabetli adımlar atacağına, bir sebeple uzun bir süre boyunca insanlardan uzak duracağına, bir anda yüklü miktarda paraya kavuşacağına, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına, çok güzel ve büyük bir düğünün ardından mutlu ve huzurlu bir yuva kurularak çok mutlu bir hayat sürüleceğine, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, hayali kurulan bir şeye el birliği ile ulaşılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret etmektedir.

Rüyada akşam ezanı duymak gördüyseniz:

  • Yakın bir gelecekte aslında yanlış bir strateji izlediğinizi veya yanlış düzenlemeler yaptığınızı görebileceğiniz durumlar söz konusu olabilir.

Rüyada akşam ezanı duymak çok büyük ve hayırlı adımlar atacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, uzun bir süreden beri kötü giden işlerinin yakın bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar getirir hale geleceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine yorulur.

Rüyada akşam ezanı sesi duymak uzun süre bu durumun devam edeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine, kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yokluk içine gireceğine rivayet eder.

Rüyada akşam ezanının okunduğunu duymak eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, esenlik bulacağına, rahata ereceğine alamet eder.

Rüyada akşam ezanı okunduğunu duymak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına ve epey bir zamandan beri rahatsızlık duyduğu konuları düzeltmek için çaba göstereceğine, çok büyük mutluluklar ve çok güzel günler göreceklerine, bu sayede sıkıntıya düşülen bir anda her zaman yardıma koşacak ve rüya sahibini savunup koruyacak bir kişi olacağına tabir olunur.

Rüyada akşam ezanını duymak kendisine ev alacağına, daha çok dünya malı edineceğine, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada akşam ezanı okumak yardım çağrısında bulunan kişilere cevap verileceğine ve bol bol dua alınacağına, işlerini kısa süre içinde ve sorunsuz olarak sonuçlandıracağına, başarılı ve çok büyük kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada akşam mezar görmek şansın yaver gideceğine, ticaret adamı (kadını) olacağına, akrabayla araya mesafe konulacağına işaret etmektedir.

Rüyada akşam görmek kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine ve bir eve taşınacağına, ancak verilen çabaara rağmen bir türlü ilerleme kaydedilemeyeceğine, bu yüzden yeni bir yola başvurulacağına, iş hayatı ile ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments