Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini idamdan kurtarmak

Rüyada birini idamdan kurtarmak

Rüyada birini idamdan kurtarmak hem sevilen, takdir edilen kişi olacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, işlerinin Allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, hayatı boyunca kazalı, belalı kişilerden hep uzak durmaya özen göstereceğine, her daim temkinli olacağına, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, yaşanan maddi sorunların elbirliği ile çözüleceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, kendisini mesleğinde ilerletmek ve daha başarılı olmak için büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada birini idamdan kurtarmak gördüyseniz:

  • Harcamalarınızda dikkatli davranın.

Rüyada birini idamdan kurtarmak herkesin sevdiği ve saydığı bir kişi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, statü atlayacağına tabir olunur.

Rüyada idama gitmek başka işler deneyeceğine, zarara uğrayacağına, aile büyüklerinden birinden azar işitileceğine işaret etmektedir.

Rüyada idamdan kaçmak kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, kimseye borçlanmayacağına bilakis sahip olacağı bolluğu çevresindekilerle de paylaşacak kadar kazanacağına ve ticarette önemli bir kimlik kazanarak, garanti olacak bir yer edineceğine, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin idama gittiğini görmek istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biterek yerini mutluluğa bırakacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına rivayet eder.

Rüyada birinin idamını görmek daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına işaret eder.

Rüyada idama mahkum edildiğini görmek yolunda devam edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına ve sıkıntı çekileceğine, başı sıkışmış kişilere destek olacağına rivayet eder.

Rüyada idamlık görmek bundan sonra herşeyin yolunda gideceğine, düzeninin yıkılmayacağına, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada idama mahkum edilmek girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine, geçim sıkıntısı yaşanacağına, kötü günlerinin, çektiği yokluğun, çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments