Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini aramak ve bulmak

Rüyada birini aramak ve bulmak

Rüyada birini aramak ve bulmak kulağa gelen bu sözler nedeniyle kısa süreli üzüntü çekileceğine, yağmur yağmamasına, kişinin sahip oldukları nedeni ile kendini pek çok kişiden şanslı olarak göreceğine, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına, hidayete ermekle birlikte tüm aile yaşantısını da bu yönde değiştirip ve düzenleme yoluna gideceğine, bir sebeple bazı tartışmaların ortasında kalınacağına, ekmek ve dünya malı alacağına, istediği bir mevkiye terfi ettirileceğine alamet eder.

Rüyada birini aramak ve bulmak gördüyseniz:

  • Başka bir konuyla kendinizi avutun veya tatmin edin.

Rüyada ayakkabı aramak ve bulmak ancak daha önce kazandığı deneyimleri çok büyük bir başarı ile kullanacağına, bu şekilde uğradığı bütün zararları bertaraf edeceğine, sayılacağına ve sevileceğine, eline geçen kazançlar ile çok güzel zamanlar geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birini aramak ve bulmak birçok kişinin yardımına koşulacağına, aile bireyleri arasında istenmeyen tartışmalar ve sorunlar çıkacağına, daha sonra bu durumların kırgınlığa kadar gideceğine, maddi olarak büyüyeceğine yorulur.

Rüyada aradığı şeyi bulmak kişinin elde edeceği maddi güçle beraber işlerini kolaylaştıracağına, bir sebeple cimriliği ile çevresinin dikkatini çekeceğine, hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada aradığını bulmak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, sevdiği kişiler ile birlikte bir seyahate çıkacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine delalettir.

Rüyada altın aramak ve bulmak özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına, onlarla yolları ayırmaya karar vereceğine, haksızlıklara uğramadan, kötülüklerle karşılaşmadan yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada aradığı yeri bulmak işlerinden yana istediği karı yakalamayı başaracağına, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına delalet eder.

Rüyada para aramak işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına, hayırlı adımlar atılacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine işaret eder.

Rüyada arsa aramak maddi zarara uğrayarak yokluğa ve darlığa düşeceğine, rüya sahibinin hayırlı kısmet ve fırsat elde edeceğine, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments