Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aradığını bulmak

Rüyada aradığını bulmak

Rüyada aradığını bulmak sevinçli haberler alınacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda fakir fukaraya yardım için harcanacağına, yakın akrabalardan birinin eğitiminin üstleneceğine, karşısına çıkan şansları iyi kullanamayacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, hayallerini ertelemek zorunda kalacağına, kötü ve çirkin sözler nedeniyle de yıkılacağına, istediği zaman yeni işler kurabileceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, çok hayırlı olaylar ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada aradığını bulmak gördüyseniz:

  • Kısa bir seyahat, bir ziyaret ya da fiziksel veya mental rekabet içeren aktiviteler keyfinizi yerine getirebilir.

Rüyada birini aramak ve bulmak sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada aradığını bulmak hiçbir isteğinin yarıda kalmayacağına, finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, psikolojiyi etkileyecek bir olay yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada aradığı yeri bulmak neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine, kardeşlerin iş konusunda birbirine düşeceğine, eğitimle ilgili olarak bir sıkıntı yaşanacağına, sağlığın bozulma noktasına geleceğine alamet eder.

Rüyada aradığı şeyi bulmak uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, işlerini bir türlü toparlayamayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ayakkabı aramak ve bulmak dine olan düşkünlüğü ve sevgisi sayesinde insanlara yol gösterecek ve onları dine yöneltecek konuma ulaşacağına, uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, duygularını harekete geçirecek ve kendisini değerli hissetmesine vesile olacak bir insanın çıkacağına yorulur.

Rüyada altın aramak ve bulmak kalp kırıklığı yaşanacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına, zor zamanlar geçirileceğine, üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, rahat ve sağlıklı bir döneme gireceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada fare aramak tövbelerinin Allah’a ulaşacağına bu sayede sıkıntılarının, sorunlarının, yaşadığı zorlukların ve çektiği zahmetin sona ereceğine, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, bu sebepten ötürü işlere kısa da olsa bir süre ara verileceğine, belki de hayatının fırsatını yakalamış olacağına delalettir.

Rüyada yer aramak işlerin kapanacağına, girdiği birçok iş ve aldığı başarılar ile adından sıkça söz ettireceğine, ancak bu kararın ardından bazı sorunlar yaşanacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments