Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aradığı şeyi bulmak

Rüyada aradığı şeyi bulmak

Rüyada aradığı şeyi bulmak kardeşlerin birlikte iş kuracağına, alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, etrafındaki bazı kişilerden çok büyük ihanetler göreceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bazı sorunlar ile karşılaşacağına, hayırlı olan mallara ve paraya kavuşacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına alamet etmektedir.

Rüyada aradığı şeyi bulmak gördüyseniz:

  • Karşınızda çok sayıda seçenek veya fırsat var.

Rüyada aradığı şeyi bulmak korkularının üzerine gideceğine, gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, işinin gücünün rast gideceğine, amaçlarının gerçekleşeceğine ve ticaretinin hızlanacağına delalet eder.

Rüyada kayıp bir şey aramak mutluluktan, huzurdan ve zenginlikten yana daha çok nasipleneceğine, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, maddi olarak çok büyük bir zorlanmaya sebebiyet veren işin nihayete erdirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlıkta bir şey aramak umutların yıkılacağına, vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kazancının çok büyük bir bölümünü kaybedeceğine, bu sebeple çok büyük sıkıntılara gireceğine ve işlerini toparlamak için kendisini yıpratacağına, yaşamının da, işlerinin de iyileşme ve düzelme göstereceğine alamet eder.

Rüyada kaybedilen bir şeyi aramak birikimlerine büyük zarar  geleceğine, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, bazen yokluk, bazen fakirlik görüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kaybettiği şeyi aramak geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, hata yapmaya deva etmesi halinde hem ailesine, hem de kendisine manevi açıdan zarar vereceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine delalettir.

Rüyada kaybolan bir şey aramak yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına işaret eder.

Rüyada denizde bir şey aramak daha rahat ve huzurlu bir yaşam süreceğine, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine delalettir.

Rüyada evde bir şey aramak ancak işi deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi halledeceğine, borçların kısa bir zaman içinde kapanacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, sağlığının yerine geleceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments