Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada para aramak

Rüyada para aramak

Rüyada para aramak yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, hayırlı çalışmalar ve atılacak doğru adımlar sayesinde çok kazanç elde edeceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, eşlerin birbiri ardına büyük tartışmalara gireceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına ve alacağı bazı haberler yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına tabir olunur.

Rüyada para aramak gördüyseniz:

  • Çok farklı işinizin veya iş birliğinizin faydalı şekilde ilerlemeye başladığını görebilirsiniz.

Rüyada para aramak birçok dertle muhatap olacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine, yediğinin önünde yemediğinin arkasında olacağına, hayatındaki engelleri ve aksilikleri de yok etmiş olacağına alamet eder.

Rüyada bozuk para aramak sıkıntılarını çözmek için adım atacağına, kısmetsizlik yaşanmayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Rüyada kaybolan bir şeyi aramak sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, sevdiklerinin hep yanında kalacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada topuklu ayakkabı aramak eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, sorunlarının alacağı destek sayesinde sona ereceğine delalettir.

Rüyada ot aramak hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, planların aksayacağına, yaşanan olumsuzlukların tersine etki göstererek kişiyi güçlükler karşısında daha dirayetli biri haline getireceğine delalet eder.

Rüyada kot pantolon aramak burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, başarısının artacağına, hayatının daha konforlu ve lüks duruma geleceğine rivayet eder.

Rüyada abdest için su aramak yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, toplumda itibar ve takdir toplayacağına, başarılarının ve mutluluğunun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna geleceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kol düğmesi aramak mutluluk verici haberlerin alınacağına, kazancın günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, yakın bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments