Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine yün vermek

Rüyada birine yün vermek

Rüyada birine yün vermek atılacak adımın ardından herkesin tanıdığı ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, maddi ve manevi olarak da kayıpların olacağına, hedeflere ulaşılacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına, dileklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, çok büyük bir çalışma temposu içine gireceğine, helal ve makbul olan dünya mallarına sahip olacağına, eline geçen her işi hayırlı bir şekilde gerçekleştireceğine delalettir.

Rüyada birine yün vermek gördüyseniz:

  • Kendinize biraz rahat verin.

Rüyada yün örmek iyi haberler alınacağına, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine yorulmaktadır.

Rüyada yün satmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, hayallerin bir bir gerçekleştirileceğine, güzel huylarını terk edeceğine işaret eder.

Rüyada yün işi görmek sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına, baş ağrısına ve huzursuzluğa neden olan olayların son bulacağına, sonradan da durumun ciddiyetine varacağına ve telaşlanarak, sıkıntıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ıslak yün görmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına işaret etmektedir.

Rüyada yıkanmış temiz yün görmek iş güç konusunda birçok karar verileceğine, yakın bir zaman içinde çok zor bir işin atlatılacağına, meslek hayatında hep cesaretli adımlar atacağına bu sayede yenilmez biri haline geleceğine, bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, neredeyse göz göre göre çok büyük bir sorunlara yelken açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada yün örgü görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, ağız tadının kaçacağına, umutların yıkılacağına, kazanmak için harcanan nefesin ve dökülen alın terinin boşa gideceğine, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yün silkelemek işlerin aksayacağına, parasal olarak genişliğe çıkılacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık yünü görmek işlerinin yolunda gideceğine, ödemelerinin düzenli olarak gerçekleştirileceğine, belli bir refah düzeyinin ve yaşam kalitesinin olacağına, güzel bir hayata sahip olunacağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments