Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yün satmak

Rüyada yün satmak

Rüyada yün satmak hayır getirecek noktalara gelineceğine, maddi ve manevi açıdan büyük gelişmeler kaydedileceğine, zor zamanların geride kalacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine, büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, güzel günlerine gölge düşeceğine, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada yün satmak gördüyseniz:

  • Bir toplantıda ya da bir eğlencede bulunmanız olasıdır.

Rüyada yün satmak büyük bir sorun yaşamasına neden olacağına, yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada yünlü yorgan görmek önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, sosyal çevrenin değiştirileceğine delalet eder.

Rüyada yün ip sarmak bir arkadaşlığınızın iyi bir dostluğa dönüşmesine, hayatının ortalarında olan kişiler için yeni ortamlara gireceğine ve çevresini genişleteceğine, sıkıntısız, sorunsuz ve çilesiz bir dönem geçireceğine bu sürede kendisi için çok faydalı, verimli ve bereketli işler yapacağına alamet eder.

Rüyada yün yatak yorgan görmek sevdiği kişi ile çok güzel bir birliktelik yaşayacağına, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine delalettir.

Rüyada yapağı halinde yün görmek umutlarını kaybedeceğine, birçok kişinin dikkatinin çekileceğine, gerçekleştirilen çalışma ile yüksek kazançlı ve iş konusunda yetki sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yün ip yumağı görmek işini bırakıp ailesinin yanına dönmeyi düşüneceğine, üzüntülerin sona ereceğine, özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için Allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına işaret eder.

Rüyada beyaz yün kazak görmek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, yaşamı boyunca niyetini ve kalbini bozmadan hareket ettiği için her işinin rast gideceğine, harcama yapabilme konusunda özgürlüğünün ve rahatının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çuval yün görmek çok sağlıklı ve sıhhatli biri olunacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments