Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yastık yünü görmek

Rüyada yastık yünü görmek

Rüyada yastık yünü görmek sevdiği ve değer verdiği kişilerin vereceği destek ve edecekleri yardım sayesinde işlerini çok daha büyüteceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına, iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, zararların telafi edileceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kişinin gönlünden geçenlerin gerçeğe dönüşeceğine ve tüm dileklerin ve duaların kabul olacağına, hayatta yalnız kalacağı için ruhsal olarak kötü bir dönem geçireceğine, maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına yorulur.

Rüyada yastık yünü gördüyseniz:

  • Aile ilişkilerinizi yenileyebilir ya da ailecek önem verdiğiniz bir amacınızı gerçekleştirecek başlangıcı yapabilirsiniz.

Rüyada yün yastık yıkamak hastalıklarının biteceğine, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarıların ardının arkasının kesilmeyeceğine delalettir.

Rüyada yün yastık doldurmak aksiliklerin baş göstereceğine, yaşama isteğini ve tüm huzurunu kaybedeceğine, ne yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada yün yastık almak etrafındaki insanların sıkıntılarına çare olacağına, sıkıntılarla karşı karşıya kalınacağına, alınan borçların ödenemeyeceğine, keyfinden ve neşesinden kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada yün yastık dikmek huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, akılsızca davrandığı için geleceğini tehlikeye atacağına, birlikte çok kazanç sağlayacak bir işe gireceklerine, rüya sahibinin çok büyük sorumluluk alması sayesinde çok kazanç ve menfaat elde edeceğine rivayet eder.

Rüyada yastığa yün doldurmak konfor içinde yaşayacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, yapılan işte çalışanlardan birinin hatası yüzünden büyük bir parasal kayba uğranacağına ve sevilen bir kişinin yardım çağrısına içinde bulunulan kötü durumdan ötürü olumlu cevap verilemeyeceğine delalettir.

Rüyada yün yastık görmek tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, ayrılanların kavuşacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, çok büyük işlere girerek büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada yastık yünü görmek hane içindeki muhabbetin, dayanışmanın ve düzenin artacağına, geçim derdinin kalmayacağına ve uzun zamandır askıya alınmış olan amaçların gerçekleşeceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, geçiminin güçleşeceğine, huzurunun, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına tabir olunur.

Rüyada köşeli yastık görmek yaşamının da düzene gireceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments