Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafa çevirmek

Rüyada kafa çevirmek

Rüyada kafa çevirmek rakiplerine ve düşmanlarına üstün geleceğine ve yaptığı iş ile anılır olacağına, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, huzurlu bir yaşama sahip olacağına, yaşamın yeni tatlarını keşfedeceğine, geçim sıkıntısını da arkasında bırakacağına, bir bebek sahibi olunacağına, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, işlerinin kısa bir zaman içinde düzene gireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını yakında atlatacağına, inancından ödün vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada kafa çevirmek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat etmeniz durumunda olumlu anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada kafa çevirmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, çok sıkıştığı ve sıkıldığı bir zamanda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşacağına, hayatındaki kasırgaların ve fırtınaların dineceğine, önemli işler yapacağına, yüksek makamlara geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bahçe çevirmek saygınlığına da saygınlık katacağına, hayallerinin suya düşeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına işarettir.

Rüyada hediyeyi geri çevirmek stresten uzaklaşacağına, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına, kendisine kötülük gelmemesi için o kişinin gözetimi altında bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüz çevirdiğini görmek sorunlarının birken beş olacağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, sürpriz gelişmeler yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada arsa çevirmek kısa süre sonra bazı sıkıntıların aşılacağına, hayatında iyi giden her şeyin bir anda bozulacağına, uzun bir hayat yaşayacağına yorulur.

Rüyada tesbih çevirmek yenileneceğine ve can bulacağına, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine alamet eder.

Rüyada iş çevirmek böylece uzun zamandan beri birlikte olduğu kişiyi çok sevindireceğine, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine delalet etmektedir.

Rüyada parayı altına çevirmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, üzüntülerin biteceğine, hastalıkların şifa bulacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments