Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt çevirmek

Rüyada sırt çevirmek

Rüyada sırt çevirmek düzelmeyen bir sorunun bir anda çözüm bulacağına, yeni kapılar açılacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, ettiği dualar sayesinde kurtulacağına, şansının yaver gitmesi ile birlikte iyi bir şekilde devam eden işlerin daha iyi bir hale geleceğine, el birliği ile bu maddi sıkıntıları aşarak daha güzel bir yaşama adım atılacağına, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına, ailesine daha iyi yaşam koşulları sağlayabilmek adına işlerini büyütmek için mücadele vereceğine, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine ve refah içinde yaşayacağına inanılır.

Rüyada sırt çevirmek gördüyseniz:

  • Biraz iniş çıkışlı bir seyir izlese de, belli plan, proje ya da hedeflerinizden sapmamalı ya da vazgeçmemelisiniz.

Rüyada birine sırt çevirmek huzursuzluklara neden olacak sözlerin duyulacağına, bir bebek sahibi olunacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına işaret eder.

Rüyada sırtını çevirmek kendi işini kurup hayallerini teker teker yerine getireceğine, maddi durumun düzeltileceğine, geçim sıkıntısı varsa kolaylıkla atlatacağına işaret etmektedir.

Rüyada sırt çevirmek başarılı olundukça özgüvenin artacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, hediyeler ve elbiseler alınacağına alamet eder.

Rüyada ayakkabıyı ters çevirmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkasından iş çevirmek aile içinde de bereketin artacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, amaçlarına ve hedeflerine kavuşmak için engel tanımayacağına, mücadeleden vazgeçmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada yüzük çevirmek kendisine tuzak kuranları fark edeceğine, bebek sahibi olunacağına, yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada fırıldak çevirmek rakiplerini hezimete uğratacağına ve çok sağlam bir makam geleceğine, zor durumların sona ereceğine, alkış alacağına ve itibar göreceğine yorulur.

Rüyada ip çevirmek isabetli kararlar alacağına, dilini yalandan, dedikodudan ve iftiradan sakınacağına, yalancıdan ve belalıdan uzak olacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments