Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırtını çevirmek

Rüyada sırtını çevirmek

Rüyada sırtını çevirmek ev veya arsa almak için girişimlerde bulunulacağına, duaların kabul olacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, kişinin nüfuzunu, elindeki imkanları kullanarak bu kişiye destek olup, yardımda bulunacağına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, hayat boyu refah içinde ve huzurlu bir şekilde yaşaması için gereken miktardan daha çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir zenginliğe sahip olacağına, tartışmalı ortamlara maruz kalacağına delalettir.

Rüyada sırtını çevirmek gördüyseniz:

  • Evinizi veya ailenizi ilgilendiren konular tekrar hassaslaşabilir.

Rüyada sırtını çevirmek onlardan hayırsızlık göreceğine bu nedenle hem maddi anlamda hem de manevi anlamda sarsılacağına, maddi olarak büyük bir ferahlığa çıkılacağına, çok kötü durumlara düşüp zarara uğramaya sebep olan şanssızlığın kısa zamanda kırılacağına işaret etmektedir.

Rüyada birine sırt çevirmek önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına rivayet eder.

Rüyada sırt çevirmek mutluluk ve başarı için ne kadar amacı varsa onu gerçekleştireceğine, tam her şeyden umudunu kesecekken ve elini eteğini çekecekken karşısına çıkacak kapılar ve yollar sayesinde ümidini yeniden kazanacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına işaret eder.

Rüyada altını paraya çevirmek aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, size zarar vermek isteyen ama bir türlü bu emellerine ulaşamayan insanların varlığına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine işaret eder.

Rüyada rüşveti geri çevirmek zenginliğinin artacağına, hayal edilen şeylerden günden güne daha fazla uzaklaşılacağına, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine ve çok daha büyük bir çaba göstererek kariyer planında basamakları hızlı bir şekilde tırmanacağına alamet eder.

Rüyada çember çevirmek kişinin sevdasına aynı şekilde karşılık bulacağına, sinsi bir düşmanınızın farkına varacağınıza, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine işarettir.

Rüyada arabayı ters çevirmek refah düzeyinin ve yaşam şartlarının hiç düşmeyeceğine, ilim irfan sahibi insanların fikirleri ve önerilerine kulak vereceğine, hayat boyu çok sevileceğine alamet eder.

Rüyada pedal çevirmek sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, yakın zaman içinde çıkan anlaşmazlıkların çözüme kavuşacağına, kültürlü ve donanımlı hale geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments