Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sır almak

Rüyada sır almak

Rüyada sır almak sorunlardan, borçlardan, hastalıklardan ve kederlerden de uzak olacağına, ihtiyacı olan kazanca ulaşacağına, çok büyük işlere girip kendisine ve ailesine çok rahat bir hayat sağlayacağına, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi olarak yaşanacak bir ferahlık sayesinde özgüvenin tekrar kazanılacağına, işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, kazancının çoğalacağına, rızkının genişleyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, iş hayatında ve aile hayatında yaptığı harcamalara dikkat etmesi gerektiğine, eğer dikkat etmezse yakın bir zaman içinde bu durumdan ötürü çok pişman olacağına, çok büyük zararlar edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada sır almak gördüyseniz:

  • Yani kimseden yardım istemeden, kendi çabalarınızla bir şeyler yapmanız gerekiyor.

Rüyada sır vermek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, sevilen kişiler ile tartışma yaşanacağına, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına delalet eder.

Rüyada sır saklamak zenginliğe sahip olacağına, uzun zaman önce alınmış olan borçların ödeneceğine, ancak daha sonra bu kararı düzelteceğine yorulur.

Rüyada bir sır öğrenmek barışın ve sevgi ortamının yaşanacağına, korkularının üzerine gideceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına inanılır.

Rüyada bir sırrı öğrenmek hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine, yüzlerin asılacağına, geçim derdinin biteceğine, borçlarının kapanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada birinin sırrını öğrenmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına, bazı kaynakların tükeneceğine delalet etmektedir.

Rüyada sır duymak moralinin bozulacağına ve sinirlerinin de adeta bir yay gibi gerileceğine, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, hayırlı bir terfi alınacağına inanılır.

Rüyada erkek sırrı görmek sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, kendisine sorun yaratan iş yükünü hafifleteceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine ve çok iyi paralar kazanılacağına, yetenekleri üzerinde daha fazla uzmanlaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada sırra vakıf olmak bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, onunla gönül ve fikir birliği edeceğine, bundan sonra birlikte yürüme kararı alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments