Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada silahla ateş eden birini görmek

Rüyada silahla ateş eden birini görmek

Rüyada silahla ateş eden birini görmek çok rahat bir hayat yaşayacağına, sıfırdan aldığı bir işi en tepeye çıkartacağına ve bu sayede iş hayatında çok büyük firmaların dikkatini çekeceğine, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, tartışmaların son bulacağına, yaşanan üzüntülerin kısa sürede sona ereceğine, uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, herkesin önünde olacağına, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmaların hatta kavgaların çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada silahla ateş eden birini gördüyseniz:

  • Kendi planlarınıza güvenmeniz daha olumludur.

Rüyada silahla ateş edememek iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına, herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, mutlu olacağına ve güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada silahla ateş eden birini görmek rüyayı gören kişinin sabrının zorlanacağı olaylar yaşayacağına ve kişinin adeta isyan noktasına geleceğine, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına ve sosyal açıdan da içine kapanık bir döneme girileceğine, ekonomik olarak rahatının yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada silahla ateş edeni görmek eş dost ya da akrabalar sayesinde çok büyük kazanç elde edilecek çalışmalar gerçekleştirileceğine, herkesin itibar ettiği bir konuma yükseleceğine, birikim yapacağına işarettir.

Rüyada ateş eden silah görmek hayatındaki bazı kötü ve hayırsız kişiler yüzünden sorunlu durumlar yaşayacağına, bu durumlardan ötürü zor zamanlar geçireceğine, projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, ancak o zaman rahat bir nefes alacağına delalet eder.

Rüyada ateş eden birini görmek problemli durumlardan birinin çözüleceğine, daha sonra işle ilgili bazı çalışmalar için toplantılar yapılacağına, büyük bir iş eğitim fırsatı yakalanacağına, ev sahibi olunacağına, hayırlı bir kısmetle evlenileceğine, çok başarılı olup, kazancının artacağına yorulur.

Rüyada ateş eden adam görmek hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, moralinin yerine geleceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına alamet eder.

Rüyada havaya ateş eden birini görmek neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına rivayet eder.

Rüyada ateş eden asker görmek huzurunun ve keyfinin yerinde olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments