Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccadeyi öpmek

Rüyada seccadeyi öpmek

Rüyada seccadeyi öpmek ancak bu durumların kısa bir süre içinde atlatılacağına, yaralarına da merhem olacağına, sosyal hayat içinde çok sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına, doğru yolu bulacağına, çözümlere kavuşacağına, rahata ereceğine, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, tutarsız ve haksız bazı olaylar yüzünden aile bireyleri arasında bazı sorunların ve kırgınlıkların yaşanacağına, sağlığın bozulacağına tabir olunur.

Rüyada seccadeyi öpmek gördüyseniz:

  • Kaldırabileceğinizden fazla yük yüklenmemeye dikkat edin.

Rüyada seccade öpmek neşesini ve huzurunu yitireceğine, kazançlı işler yapacağına, içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada seccadeyi öpmek işin üstüne gittikçe durumun daha da kötü bir hale geldiğini fark edeceğine, çalışma hayatında büyük zararlara maruz kalınacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada seccadede uyumak tatsız bir durumla uğraşmak zorunda kalınacağı, etrafındakiler tarafından kutlanacağına, eşler arasındaki soğukluğun ortadan kalkacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete seccade görmek kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, elinde bulunan imkânların boşa çıkacağına, işlerinin bazı kişiler tarafından engellenmeye çalışılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, rüya sahibinin geçim derdinden, borçlarından dolayısıyla da çektiği tüm çileden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada camide seccade görmek verdiği sözleri tutacağına, adının her yerde geçeceğine, yaşanan güzel şeyler sayesinde sevineceğine yorulmaktadır.

Rüyada seccade ve tesbih görmek dış etkenlerden kaynaklanan durumlar yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, insanların hayranlığını kazanacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına işaret eder.

Rüyada hediye seccade almak üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, maddi ve manevi olarak çok rahat edileceğine, güzel günler görüleceğine, kazancın günden güne artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bordo seccade görmek özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, yeniliğin kendisine iyi geleceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments