Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil renkli seccade görmek

Rüyada yeşil renkli seccade görmek

Rüyada yeşil renkli seccade görmek ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, çok hayırlı ve güzel çalışmaların gerçekleştirileceğine, bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, daha sonra hayalin gerçekleştirileceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, korkularından kurtulacağına, hayata karşı cesaretleneceğine, rızkının çeşitleneceğine, elinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil renkli seccade gördüyseniz:

  • Bir sonraki adımlarınızı duygularınızın yönlendirmesine izin verirseniz sonuçlar sizi yavaşlatabilir veya engellenebilir.

Rüyada yeşil renkli seccade görmek çok büyük kötülemeler yapılacağına, kötü olayların meydana geleceğine, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine işarettir.

Rüyada yeşil renk seccade görmek statü atlayacağına, atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine alamet eder.

Rüyada renkli seccade görmek problemleri teker teker çözeceğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine, işlerini yoluna sokmaya çalışırken daha kötü bir duruma düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada yeşil seccade hediye etmek peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yeşil seccade görmek itibar göreceğine, kurulmuş olan bir yuvanın kötü kişilerin dedikoduları ve kötü sözleri yüzünden yıkılacağına, bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine ve kendisini çok heyecanlandıracağına delalet etmektedir.

Rüyada yeşil seccadede namaz kılmak kızgınlık duyulan bir konuda sakin bir karar verileceğine, zor zamanların geride kalacağına, müjdeli bir haber alarak sevineceğine, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine işarettir.

Rüyada yeşil ve beyaz renkler görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, geçiminin zor hale geleceğine, zararlı kişiler yüzünden büyük sıkıntılar çekileceğine, iş dünyasındaki prestijli durumun ortadan kalkacağına rivayet eder.

Rüyada yeşil renk gömlek görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine bu sayede tatmin olacağı ölçüde saadeti, kazancı, neşeyi ve sağlığı bulacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments