Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada seccadeye sarılmak

Rüyada seccadeye sarılmak

Rüyada seccadeye sarılmak bütün önlemlere rağmen iş hayatında zarar getirecek işlere girileceğine, iş hayatına atılmak isteyen ya da bir sorunundan kurtulmayı amaçlayan bir yakınına ya da tanıdığına çok büyük bir maddi destekte bulunacağına, imkânlarının çoğalacağına, hayat kalitesinin de yükseleceğine, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeğine ve yaşanacak bir zıtlaşmadan ötürü motivasyon kaybı yaşanacağına, kötü bir arkadaşın oyununa gelineceğine alamet eder.

Rüyada seccadeye sarılmak gördüyseniz:

  • Kafanızda çok fazla fikir olabilir.

Rüyada sarı seccade görmek iş konusunda parmakla gösterilecek bir yönetici haline geleceğine, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına ve sevilen ve saygı duyulan kişilerden kalleşlik ve ihanet görüleceğine, bazı konularda işleri için doğru kararlar vereceğine rivayet eder.

Rüyada seccadeye sarılmak yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına, yaşamının tadını çıkaracağına delalet eder.

Rüyada seccade aramak rüya sahibinin de yüzünün güleceğine, karşısına çıkan her şansı ve kısmeti değerlendireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, illet bir hastalık ya da altından kalkılmayacak bir sorun yaşamayacağına inanılır.

Rüyada seccadeyi sermek çok iyi ve sağlam dostluklar kurup birlikte çeşitli işlere girişeceğine, yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına seccade örtmek işlerinin çok kazançlı ve hızlı bir şekilde ilerleyeceğine, elindekilerin tadını doyasıya çıkaracağına, özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına işaret eder.

Rüyada seccade hediye vermek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına delalet eder.

Rüyada uçan seccade görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve huzura ereceğine, aile hayatı ile ilgili sevinçli ve hayırlı haberler geleceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada büyük seccade görmek toplumda itibar ve takdir toplanacağına, başarıların ve mutluluğun sürekli olacağına, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine, aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere herhangi bir zahmet çekmeden kısa zaman içinde kavuşacağına ve elini attığı her işte çok büyük kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments