Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine palto almak

Rüyada birine palto almak

Rüyada birine palto almak kazancın her kuruşunun helal olduğuna ve kısmet geleceğine, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine, rüya sahibinin de hayattan daha fazla zevk alacağına, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine, elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada birine palto almak gördüyseniz:

  • Yükselen akordsuz seslere rağmen doğru cevaplara ulaşmak üzeresiniz.

Rüyada birine palto almak yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, uykusuz geceler yaşanacağına, büyük bir ihanete uğranacağına, oturulan semtte çıkarılan bir dedikoduya malzeme olunacağına ve haklıyken haksız duruma düşüleceğine, elinin darlığa düşeceğine, aile içinde eşlerin sürekli tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada uzun palto giymek sevilen, sayılan ve takdir edilen bir kişi olunacağına, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine, bazı ortak işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada paltoyu kaybetmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, fiziksel açıdan iyi olmak için harcadığı çabanın aynısını ruhsal açıdan da göstereceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeni palto almak huzuru yakalayacağına, geçim kolaylığı içinde olacağına ve deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek fırsatlar elde edeceğine, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, maddi kayba uğrayacağına inanılır.

Rüyada palto tutmak yeni bir ilişkiye başlayacağına, emeklerinin karşılığını ve hak ettiklerini alacağına, eğitim hayatı ile ilgili olarak yeni bir kapı açılacağına, rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada beyaz palto görmek elindeki imkanların artacağına, daha sık alışveriş yapmaya, konsere ve sinemaya gitmeye, dışarıda yemek yemeye ve eğlenmeye fırsat bulacağına ve böylece hayatın kendisi için çok daha keyifli hale geleceğine, hiç beklemediği bir kişiden büyük bir ihanet göreceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve eline geçen bütün işleri çok düzgün bir şekilde çözerek insanların takdirini ve saygısını kazanacağına delalet eder.

Rüyada palto dikmek büyük sorunlar ile karşı karşıya kalacağına, ancak daha sonra sevdiği ve değer verdiği insanlardan birisi sayesinde çok büyük bir yardım göreceğine, büyük projeler ortaya koyan kimse olacağına, hiç aklına gelmeyen durumlara düşeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada paltolu adam görmek aile saadetinin de artacağına, ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına ve çok iyi yerlere gelineceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments