Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paltoyu kaybetmek

Rüyada paltoyu kaybetmek

Rüyada paltoyu kaybetmek daha fazla kazanç getireceğine, borçların kısa zamanda ödeneceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, yükünün hafifleyeceğine, içinin rahatlayacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine, bunun için sıkıntıya düşeceğine ama illa da durumu kotarmak için kendisine karşı mücadele edeceğine, yılmayacağına, sözünde duracağına, hep dua edeceğine, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine işaret eder.

Rüyada paltoyu kaybetmek gördüyseniz:

  • Uzun zamandan beri istediğiniz birşeylere sahip olabilirsiniz.

Rüyada paltoyu kaybetmek kariyer planlamasını iyi yapamayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine ve çok huzurlu bir hayata sahip olacağına, ödemelerin kolaylıkla yapılacağına yorulur.

Rüyada palto kaybetmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, elinde bulunan fırsatların bir bir boşa çıkacağına rivayet eder.

Rüyada asker paltosu giymek kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, karşısına çözülemeyecek sorunların ve üstesinden gelemeyeceği zorlukların çıkmayacağına, yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına rivayet eder.

Rüyada beyaz palto giymek çok zor şeylerle karşılaşacağına, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine alamet etmektedir.

Rüyada pembe palto görmek yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, sosyal hayat içerisinde sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına, tersliklere ve aksiliklere sebebiyet vereceğine, yaptıklarının da tatsız olaylara ve sonuçlara varacağına tabir olunur.

Rüyada kışlık palto görmek refah düzeyinin artacağına, maddi gücünün, keyfinin, neşesinin de yerine geleceğine, çok büyük kazançlara sahip olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine delalettir.

Rüyada yeni bir palto giymek hayırsız kişilerin aileden ve haneden uzaklaştırılacağına, şöhretli biri olunacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına delalettir.

Rüyada yeni palto almak kolay yoldan gelir elde edeceğine, geçim derdinin olmayacağına, zahmete ve derde düşeceğine, başarılarının çoğalacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments