Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada paltolu adam görmek

Rüyada paltolu adam görmek

Rüyada paltolu adam görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine ve rekabet içine girebilecek diğer kişilerin gözlerinin korkutulacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, insanlara ilim irfan aşılayacağına, bütçesinin büyük oranda zarar göreceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına inanılır.

Rüyada paltolu adam gördüyseniz:

  • İşaretleri doğru değerlendirmeniz gerekiyor.

Rüyada paltolu adam görmek ancak bu durumun biraz uzun süreceğine, yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine, sorunlarının kısa bir zaman içinde son bulacağına alamet eder.

Rüyada siyah paltolu adam görmek eski konuların tekrardan gündeme geleceğine, geçmişte kalan bazı olayların kendisini göstermeye başlayacağına, geleceği için faydalı adımlar atacağına, muradına ereceğine, işlerinin başarılı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yeni palto görmek zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kazancın ikiye katlanacağına yorulur.

Rüyada birine palto almak beraberliklerde hayal edilenden daha fazla mutlu olunacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, çok büyük bir azim ve çaba gösterilerek daha çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada uzun palto giymek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına işarettir.

Rüyada bordo palto giymek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine, nişanlı veya sözlü kişilerin bu süreci fazlasıyla uzun tutmalarından dolayı ilişkilerinin eski canlılığını yitireceğine, kendi yağında kavrulsa bile huzurunun hiç bozulmayacağına rivayet eder.

Rüyada kırmızı palto görmek işlerin günden güne bozulacağına, çok üzüntülü zamanlar geçireceğine, yapılan işte çok iyi bir kişi ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada uzun siyah palto giymek çaresizliğinin ve yalnızlığının da sonunun geleceğine, evli ise çocuk sahibi olacağına, bekar ise isteklerinin gerçekleşeceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments