Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz palto görmek

Rüyada beyaz palto görmek

Rüyada beyaz palto görmek hayat içinde yepyeni bir sayfa açılacağına, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, dertlerin biteceğine, mevki makam sahibi olunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulması için artık ona göz kulak olacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ermesinde çok büyük fayda sağlayacağına, sağlıkla ilgili gelişmelere alamet eder.

Rüyada beyaz palto gördüyseniz:

  • Diğerlerinin fikirleri ya da yaklaşımları konusunda fikir beyan etmeniz durumunda eleştirildiklerini zannedebilirler.

Rüyada beyaz palto giymek kendisi ve ailesi için her türlü sorumluluğu çekinmeden rahat bir şekilde alacağına, bazı konularda önayak olunacağına, hem aileye hem vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz palto görmek her işin üstesinden rahatlıkla gelebileceğine, günden güne daha büyük başarılar kazanacağına, bazı ortak işlere gireceğine, herkes tarafından çok konuşulacak biri olunacağına delalettir.

Rüyada palto taşımak ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, çok büyük ve zor durumlar ile karşılaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bordo palto giymek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, hedeflerine doğru emin adımlarla yol alacağına, atılıma geçeceğine, deyim yerindeyse zirveye çıkartacak adımlar atacağına, hanesi içinde birlik ve beraberliğin hüküm süreceğine yorulur.

Rüyada yeşil palto görmek çok büyük üzüntüler yaşadığı ve kendisini bu yüzden çok yıprattığı için uzun bir süre boyunca ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçeğe çevireceğine, seven, mutlu ve huzurlu biri olacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, çok büyük ve çok derin değişiklikler yaparak tüm eş, dost ve akrabaların şaşırtılacağına delalet etmektedir.

Rüyada palto görmek büyük miktarda para kazanacağına, hep hayalini kurup onun için çabaladığı mutlu hayatı yakalayacağına ve huzurlu günler geçireceğine, kazaya, belaya ve derde düşeceğine tabir olunur.

Rüyada siyah paltolu adam görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, mal mülk edineceğine, çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına tabir olunur.

Rüyada kışlık palto görmek mevki makam sahibi olunacağına, kurulan ortaklıkların büyük başarı ve kazanç getireceğine, emek ve değer verdiği bir arkadaştan nankörlük ve vefasızlık göreceğine, atılan her adımda daha kötü bir durumla yüzleşileceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments