Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine mesaj atmak

Rüyada birine mesaj atmak

Rüyada birine mesaj atmak bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, iş hayatında çok büyük darbeler alınacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, Mutluluk verici gelişmelerin yaşanacağına, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına, girilen bir yolda karşılaşılacak kötü biri yüzünden ağız tadının kaçacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına, fakirlik ve yokluk göreceğine, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine rivayet eder.

Rüyada birine mesaj atmak gördüyseniz:

  • Yaptığınız işleri en ince ayrıntısına kadar planlamanız gerekiyor.

Rüyada telefondan mesaj atmak aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, işlerin de hafifleyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğine mesaj atmak büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına, karşılaştığı sıkıntılardan ötürü kendisini toparlamakta çok güçlük çekeceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eski sevgiline mesaj atmak eşit davranılacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kısmetin kapanacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük kayıplar yaşanacağına, planların boşa gideceğine rivayet eder.

Rüyada sevgiliye mesaj atmak yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, hem verimi yükselteceğine, kendisini yenilgiye uğratmak isteyen kişi ya da kişileri yenilgiye uğratacağına işarettir.

Rüyada birine mesaj atmak hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, ilerleyeceğine ve kalkınacağına işaret etmektedir.

Rüyada eski sevgiliye mesaj atmak olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, şans oyunlarından birini kazanması sayesinde cebine para gireceğine, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına tabir olunur.

Rüyada birisine mesaj atmak hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, rüya sahibinin hayatından razı geleceğine, hem mutluluk hem de mal mülk sahibi olacağına, kişinin bu sayede garanti olacak kazanca, makama ve rızka sahip olacağına tabir olunur.

Rüyada telefonla mesaj atmak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, hem eğleneceğine, işinde yükseleceğine inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments