Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine kolye hediye etmek

Rüyada birine kolye hediye etmek

Rüyada birine kolye hediye etmek kötülüklerden hep uzak olmaya, güvende olmaya, her türlü konforsa sahip olunacağına, çektiği eziyetle baş başa kalacağına, hayalkırıklığı duyacağına, herkes tarafından konuşulan biri olunacağına, hayallerin gerçekleşeceğine, onların başarıları ile övüneceğine, başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, iş hayatı içinde çok tartışma yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine kolye hediye etmek gördüyseniz:

  • Ortak fikirleriniz doğrultusunda yeni girişimlerde bulunmanız mümkündür.

Rüyada altın kolye hediye edildiğini görmek dertlerden kurtulmaya, başarılarının takdir edileceğine, rüya sahibinin, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına delalet eder.

Rüyada birisinden altın kolye hediye almak halsizleşeceğine, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, dertlerinin biteceğine, evde de, sosyal hayatında da mutlu olacağına işarettir.

Rüyada hediye altın kolye almak hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, söylentiyi çıkartan kişileri araştırmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş kolye hediye etmek işlerinin aksayacağına, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, eline yüklü miktarda para geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada pırlanta kolye hediye almak fırsatların elden kaçacağına, sağlık sorunlarından muzdarip olunacağına, huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, her zaman şükrederek, başına gelenleri tevekkül içinde karşılayarak ve Allah’ın emirlerine karşı gelmeden yaşayacağına delalet eder.

Rüyada altın kolye hediye almak kem gözlü insanların uzaklaşacağına, zarar verici sorunlardan ötürü uzun bir süre kendisini toparlayamayacağına, tartışma ve kavgaların başgöstereceğine inanılır.

Rüyada kolye hediye etmek aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, sermayesinin harcandığına değeceğine yorulur.

Rüyada kolye ve küpe hediye almak maddi açıdan çok zorlanılacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük atılımlar yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments