Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye ve küpe hediye almak

Rüyada kolye ve küpe hediye almak

Rüyada kolye ve küpe hediye almak elde bulunan imkânların değerlendirilmesi sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kendisini kıskanan ve çalışmalarında sürekli köstek olmaya çalışan kişiden kurtulup yoluna devam edeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, maddi ve manevi açıdan zorluklarla karşılaşılacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, eşi tarafından her zaman hürmet göreceğine, kendini iyi ve şanslı hissedeceği kadar güzel bir dönem geçireceğine rivayet eder.

Rüyada kolye ve küpe hediye almak gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Rüyada kolye ve küpe hediye almak huzurunu kaçıran her türlü davranış ve konuşma şekillerinden uzaklaşıp çok daha anlayışlı ve hoşgörülü biri olacağına, elinde bulunan ve kendisini çok daha zor durumlarda idare etmesi için sakladığı bir miktar parayı yeni işi için harcayacağına, yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kolye küpe takmak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına ve bu durumdan pişman olmasına rağmen işleri yoluna sokmak istediği için devam edeceğine, çalışmalarının artacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına işaret etmektedir.

Rüyada küpe kolye görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, uzak bir akrabadan kalacak miras sayesinde yeni çalışmalar gerçekleştirileceğine, içinden çıkılamaz gibi görünen sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına ve büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kolye ve küpe görmek hem iş hem de özel hayatında istediği ve aradığı mutluluğu bulacağına, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, bir sebeple alınteri dökerek elde ettiği kazancı kaybedeceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada altın küpe kolye görmek evlatlarından memnun olacağına, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine, geçim sıkıntısının olmayacağına, moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın kolye küpe görmek el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine, sıkıntılı ve içinden çıkılması zor durumlara düşüleceğine, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine tabir olunur.

Rüyada gümüş kolye küpe görmek mutluluk bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, kazancında çok büyük bir düşüş meydana geleceğine ve bu sebepten ötürü çok büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada küpe kolye bulmak dünyaca yücelmeye ve büyük bir mevkiye geçmeye, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına, eşiyle bahtiyar olacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments