Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birisinden altın kolye hediye almak

Rüyada birisinden altın kolye hediye almak

Rüyada birisinden altın kolye hediye almak yükünün azalacağına, kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından bu sayede kurtulacağına, girdiği bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, rahat rahat yaşayacağına, uzun bir süre boyunca kendisine gelemeyeceğine, bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına inanılır.

Rüyada birisinden altın kolye hediye almak gördüyseniz:

  • Maddi ya da manevi bedeli olabilecek hatalardan uzak durmalısınız.

Rüyada birisinden altın kolye hediye almak Allah’ın kendisine atlatamayacağı dertler, üstesinden gelemeyeceği zorluklar vermeyeceğine, dünya malı edineceğine ve daha rahat bir yaşama kavuşacağına, kardeşleri ile girdiği bir işte yalnız başına bırakılacağına yorulur.

Rüyada altın kolye hediye vermek büyük kazanç sağlanacağına, kişinin maddi imkanlarının çoğalacağına, sevinçli ve güzel günler göreceğine inanılır.

Rüyada hediye altın kolye almak kazalardan, belalardan, kötülüklerden uzak olacağına, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, bazı zevklerinden geri kalacağına işarettir.

Rüyada altın kolye hediye edildiğini görmek işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, mallarının da hayırlı olacağına, işlerin aksamaması için bazı adımlar atılacağına alamet eder.

Rüyada altın kolye hediye etmek hem kendi ailesi hem yakın arkadaşları için çok güzel bir sürprize imza atacağına, maddi ve manevi olarak çok zarara uğranacağına, çok büyük bir şok yaşayacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın kolye hediye almak çok zor dönemlerden geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine inanılır.

Rüyada hediye kolye görmek endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, kazancının günbegün artacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına işaret eder.

Rüyada inci kolye hediye etmek hiç olmadık yerde çıkan bir sorunun bu sayede çözüme kavuşacağına, gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, endişe ettiği işlerin son bulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments