Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kolye hediye etmek

Rüyada kolye hediye etmek

Rüyada kolye hediye etmek iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına, yaptığı iyiliklerin kişinin hayatında olumlu karşılıklar bulacağına, sevilen bir kişi ile yapılacak bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına, tartışmaların gün geçtikçe daha da artacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine işarettir.

Rüyada kolye hediye etmek gördüyseniz:

  • Gerçeklerle yüzleşmeli, kafanızdan geçenleri kibar bir dille dile getirmelisiniz.

Rüyada altın kolye hediye edildiğini görmek sorunlarının ve sıkıntılarının çok kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına, rakiplerini çok kıskandıracak ilişkiler kurup işini farklı şekillerde büyüteceğine, sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, maddi açıdan çok büyük sıkıntılara girileceğine delalet eder.

Rüyada inci kolye hediye etmek çok büyük paralar ve mallar kaybedeceğine, toplum tarafından takip edilen ve sevilen bir kişi olunacağına, her işi ile daha çok ses getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mavi kolye hediye almak herkesi kendi gibi zannedeceğine fakat bu konuda yanıldığını anlayacağı zaman çoktan pişman olmuş olacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, kendisini büyük bir boşluk içinde bulacağına ve kazancının ister istemez düşeceğine işaret eder.

Rüyada birine kolye hediye etmek çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hem parasal hem ruhsal olarak zarara uğranacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, güzel başlayan ve kazanç getiren bir çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pırlanta kolye hediye almak sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine, geçim kaygısı duymayacağına, okumuş, kültürlü ve alim kimse haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisinden kolye hediye almak iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine, zorlukların çözüme kavuşacağına işarettir.

Rüyada yeşil kolye hediye almak güzel günlerine kara bulutlar çökeceğine, hanesinde kıtlığın baş göstereceğine, kısmetinin ve şansının da kapanacağına, çok büyük mutluluklar duyacağına, ömrünün uzun olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gümüş kolye hediye almak herkesin yardımına koşacağına, yanlış işler yapacağına ve günahkâr kimse haline geleceğine, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments