Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine karanfil vermek

Rüyada birine karanfil vermek

Rüyada birine karanfil vermek ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına ve kendisini yalnız hissedeceğine, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, projelerinin beklediği ilgiyi ve takdiri alacağına, aşk ve para işle ilgili olarak istenen bütün dileklerin gerçek olacağına, kişinin alım gücünün yükseleceğine, tüm sıkıntılarının, sorunlarının ve korkularının da bitmesini sağlayacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, kişinin hiçbir konuda doğru adımlar atamayıp kendisini zora sokacağına tabir olunur.

Rüyada birine karanfil vermek gördüyseniz:

  • Size telkin edilmek istenilen fikirleri iyice süzgeçten geçirmelisiniz.

Rüyada karanfil bahçesi görmek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, somut delil olmadığı için ortaklığa devam edeceğine alamet eder.

Rüyada karanfil baharat görmek sıkıntıların Allah’ın izni ile son bulacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine delalet eder.

Rüyada kırmızı beyaz karanfil görmek sıkıntı ardından huzurlu ve mutlu günlere, anne ve babasının her zaman başında olacağına, rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çalıştığı yerde ileri görüşlülüğü sayesinde iyi mevkilere geleceğine, çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına alamet eder.

Rüyada sarı karanfil görmek harama göz dikmeyeceğine, başarılı atılımlar ve girişimler yapacağına, kendisine kalacak yüklü miktarda miras ile üzüntülerinden kurtulacağına, tanıdığı kişilerden birine yardım isteği üzerine yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada kurumuş karanfil görmek hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına delalettir.

Rüyada tomurcuk karanfil görmek herkesin sevdiği, saydığı ve tanıdığı biri olacağına, mal mülk edineceğine, kısa süre içinde işlerinde çok büyük bir ferahlık yaşayacağına ve sevdiklerinin destek vermesi ile birlikte uzun zamandan beri yapmayı çok istediği bir işe gireceğine, üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada kırmızı karanfil vermek hayatındaki rahatlığın artacağına, en yüksek makamlara oturacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine alamet etmektedir.

Rüyada karanfil koklamak eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, kendisi için kötü düşünen kişilerin bu düşüncelerinden vazgeçeceklerine ve rüyayı gören kişinin çok mutlu olacağına, yaşamının ve ticaretinin de daha kolay hale geleceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments