Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kapı açmak

Rüyada kapı açmak

Rüyada kapı açmak isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, şansının kendisinden yana gideceğine, sorunların akıl yoluyla çözüleceğine çekilen çilelerin biteceğine ve ferahlığa çıkılacağına, aksi takdirde çaresiz kalacağına, başarıya giden yolda hiçbir engeli olmayacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine, hayırlı adımlar atılacağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret eder.

Rüyada kapı açmak gördüyseniz:

  • Dış desteğe gerek duymayacağınız iş veya alanlarda ilerlemeyi tercih etmelisiniz.

Rüyada kendi evinin kapısını açmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada dükkanın kapısını açmak ne yöne gideceğine karar veremeyen rüya sahibinin bir seçim yapmak zorunda kalacağına, güvenilen kimselerle yapılan işlerde de yarı yolda kalınacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet eder.

Rüyada dükkan kapısını açmak konforunun ve ağız tadının yerine geleceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, insanlar arasında barışın sağlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki kapı açmak kendinden akıl danışılan ve iş sorulan kimse haline geleceğine, vefakar bir insan olunacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına alamet eder.

Rüyada oda kapı açmak onunla yeniden kavuşacağına, bir araya gelip, hasretle sarılacağına ve ayrı kaldığı yılların özlemini gidereceğine, geçim derdinin biteceğine ve bu sayede kişinin rahatlık içinde bir hayat yaşayacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına delalettir.

Rüyada bir evin kapısını açmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, ayrılanların birleşeceğine, kendisine moral verecek ve yüzünün gülmesini sağlayacak güzel olaylar yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kapı kilidini açmak haneye bolluk ve bereket geleceğine, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına işaret eder.

Rüyada mavi kapı açmak rüya sahibinin bu kişiler ile olan bağlarını kopartacağına, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına, aksiliklerin bu sayede aşılacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments