Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sürekli kapı açmak

Rüyada sürekli kapı açmak

Rüyada sürekli kapı açmak başarılı ve kazançlı olacağına, yolunda azimle ilerleyecek olan kişinin her zaman inandığı gibi yaşayacağına, daha sonra hayırlı bir kısmet ile evleneceğine, bir bebek sahibi olacağına, çok uzun bir zamandan beri beklenen hayırlı haberlerin en sonunda geleceğine, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, bunun da geleceğine, eski küskünlüklerin giderilerek geleceğe pozitif bir şekilde bakılacağına, her zaman mutlu olabileceği deneyimler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürekli kapı açmak gördüyseniz:

  • Aşk anlayışınızı değiştirecek sürpriz olaylara hazırlıklı olunuz.

Rüyada sürekli kapı açmak haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, ancak eldeki bazı şeyleri kaybettikten ya da onlardan kısa bir süre ayrı kaldıktan sonra kıymetinin anlaşılacağına, dost sandığı kişilerin ortalıktan kaybolacağına alamet eder.

Rüyada kediye kapı açmak kötü günlerin biteceğine, hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada işyerinin kapısını açmak övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, onlar nedeni ile başının beladan kurtulmayacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına yorulmaktadır.

Rüyada dükkanın kapısını açmak zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, bir konu hakkında süren endişeli bekleyişin son bulacağına, kazanılan başarıların yarardan ziyade zarar getireceğine, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada bir erkeğe kapı açmak huzurunun ve mutluluğunun yerine geleceğine, üzüntülerin ve sıkıntıların bertaraf edileceğine, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çalan kapıyı açmak kendisini insan içine çıkamayacak kadar güçsüz hissedeceğine, esenliğe kavuşmaya, zorlukları atlatmaya, yüksek mertebeye geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada balkon kapısını açmak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, sıkıntıların sona ereceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada bir kapı açmak keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments