Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ahşap kapı açmak

Rüyada ahşap kapı açmak

Rüyada ahşap kapı açmak yolunun hep açık olacağına, sağlıklı bir ömür süreceğine, yüksek bir makamı olacağına, Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, esenlik bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zamanda kurtulup ferahlığa çıkacağına, sevdiği kişiler ile çok güzel günler geçireceğine, hayal ettiği ve uzun zamandan beri istediği şeylere kısa sürede iyi bir şekilde kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada ahşap kapı açmak gördüyseniz:

  • Eski fikirler yeni başlangıçlara neden olabilir.

Rüyada ahşap kapı açmak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde sona ereceğine, birçok iş fırsatı yakalanacağına, hayatından yana hayır bulacağına ve rahatlığa ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz ahşap kapı görmek bolluğun, bereketin, iyi şansın hanesinden hiçbir zaman eksik olmayacağına, aldığı borçları kısa bir süre içinde geri ödeyeceğine ve dertlerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına alamet eder.

Rüyada ahşap kapı görmek mutlu olunacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada büyük ahşap kapı görmek kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada ahşap pencere görmek üzüntülerin sevince döneceğine, aydınlık bir geleceği doğru adım atılacağına, aile içinde büyük sorunlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada ahşap ev görmek ekmeğinin verimli olacağına, beklentilerin boşa çıkmayacağına, para ve burs konusunda dede ya da amcadan yani baba tarafından bir akrabadan destek alınacağına ve murada erileceğine, hayattan daha zevk alacağına ve kendini çok daha iyi hissedeceğine delalet eder.

Rüyada büyük ahşap ev görmek en karanlık zamanında elinden tutacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine işaret etmektedir.

Rüyada ahşap merdivenden çıkmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına, dolandırılacağına, iftiraya uğrayacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments