Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine güvercin vermek

Rüyada birine güvercin vermek

Rüyada birine güvercin vermek küslüklerin biteceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine, keşiflerde bulunup, maceralara atılacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, ayaklandıracağına, sonunda mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada birine güvercin vermek gördüyseniz:

  • İş hayatınızı veya önemsediğiniz plan ya da işlerinizi, daha fazla dikkat çekebileceğiniz yöntemleri veya ortamları göz önünde bulundurarak kurgulamanın yararını görebilirsiniz.

Rüyada güvercinlere ekmek vermek kısmetinin artacağına, başarılarının çoğalacağına bu sayede rahatının da yerine geleceğine, kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına, rakipleri mağlup edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercini eline almak hiç yapmak istemediği bir şey yapacağına, çekilen sıkıntıların son bulacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına,  mutlu ve zengin bir kişi olunacağına ve çok hayırlı ve yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercinin kafasını koparmak karşısına çıkan fırsatları hayırlı iyi bir şekilde değerlendirmesi ile birlikte rahata ereceğine, uzun süre işsizlik çekeceğine, mal ve mülk sahibi olmaya tabir olunur.

Rüyada başında beyaz güvercin görmek işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercin yakalayıp bırakmak yapılan hatalardan ötürü uğranan maddi zararların telafi edileceğine, yeni bir birlikteliğe başlanacağına, bir sebeple biraz daha azim ve sabır göstermesi gerektiğine, bu şekilde davranırsa istediği herşeye rahat bir şekilde ulaşacağına, elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güvercinin ısırdığını görmek kolaylıklara kavuşacağına, yönetici kişiliği ile koltuğundan ültimatomlar vererek büyük işleri bitireceğine ve karlı işlerden büyük paylar alacağına, kazancının kısa süre içinde yarı yarıya düşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada güvercin yumurtası kırmak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, işinin gücünün rast gideceğine, elinin bollaşacağına, içinde ukde olarak herhangi bir konunun kalmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada alacalı güvercin görmek mutluluğunun zedeleneceğine, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments