Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birine et yedirmek

Rüyada birine et yedirmek

Rüyada birine et yedirmek parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine, kafasını toplamasına yardımcı olacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hayatında çok yeni ve çok güzel olaylar meydana geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına, yalan söylemeye, haksızlığa uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada birine et yedirmek gördüyseniz:

  • Maddi, hukuki, duygusal veya sağlıkla ilgili konuları ciddiye almanız gerekiyor.

Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek sevdiği kişilerden çok büyük destek göreceğine, hayatını sürdürmek için kendisine yeni yollar arayacağına, güzel ve kötü duyguların birarada yaşanacağına ve çok güzel olayların baş göstereceğine, çok zor zamanlar geçirdiği dönemlerde eline geçen fırsatlar sayesinde sorunlardan kurtulacağına işaret eder.

Rüyada birine pişmiş et yedirmek alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, masumluğunu ispat edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsah eti yediğini görmek sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına, yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna girileceğine ve mutlu olunacağına, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine delalet eder.

Rüyada başkasının kedi eti yediğini görmek doğru ve kişiyi geleceğe en güvenli yollardan taşıyacak kararların alınacağına, çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz et yediğini görmek üzüntü ve endişelerinin son bulacağına, giden birinin geri döneceğine, uzun bir süreden beri devam eden endişelerini sona erdireceğine delalettir.

Rüyada birinin pişmiş et yediğini görmek çok zor bir duruma düşmesine ve büyük üzüntüler yaşamasına rağmen herhangi bir şekilde düzelme olmayacağına, sorunların ve rahatsızlıkların atlatılacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada başkasının insan eti yediğini görmek bir takım sorunlar çıkacağına ve kazancın düşeceğine, çok iyi bir mevkide görev yaptığı bir yerde işten çıkarılacağına ve maddi ve manevi olarak çok sıkıntıya düşeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü dönemler geçireceğine delalet eder.

Rüyada kedi eti yediğini görmek maddi olarak iyi giden bir işin bir anda kesintiye uğrayacağına, sorunların artacağına, kardeşlerle yaşanacak bir tartışma yüzünden üzüntü duyulacağına, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments