Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz et yediğini görmek

Rüyada beyaz et yediğini görmek

Rüyada beyaz et yediğini görmek daha sık bir araya geleceğine, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, deyim yerindeyse elinin iş ve ekmek tutacağına, arkadaşlardan biri ile kurulan işte beklenenden daha büyük kazanç elde edileceğine, anne baba hayır dualarının alınacağına, iyilik görüleceğine, yaptığı işlerde eline geçen paranın artması sayesinde çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına ve elindeki bu yeteneği çok iyi bir şekilde kullanması sayesinde kısa zaman içinde işinde yükseleceğine, kendisine olan güvenin artacağına delalettir.

Rüyada beyaz et yediğini gördüyseniz:

  • Duygusal hayatınız da bazı tatminsizlikler yaşayabilirsiniz.

Rüyada beyaz et yediğini görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, her geçen gün daha ünlü olunacağına ve çalışmalarla birlikte çok iyi bir noktaya gelineceğine işaret eder.

Rüyada domuz eti yediğini görmek çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirip her zaman insanların gözünde çok saygın ve başarılı biri olarak yer alacağına, çevresindeki kişilerden çok takdir göreceğine, her zaman el üstünde tutulacağına, hiç beklemediği bir yerden para geleceğine işaret eder.

Rüyada köpeğe et yedirmek kimseden yardım almadan veya kimseye el açmadan hayatın tamamlanacağına, kendine değer vermeye, sevmeye ve saygı duymaya başlayacağına, zahmetli bir işin hızlı ve kolay bir şekilde nihayete erdirileceğine alamet etmektedir.

Rüyada birisine et yedirmek maddi açıdan borçların ödeneceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, hataların telafi edileceğine işaret eder.

Rüyada birine pişmiş et yedirmek sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, işkenceden ve kötü muameleden uzak kalınacağına, yaşadığı her günün kıymetini bileceğine ve yaşamından memnun olacağına tabir olunur.

Rüyada fare eti yediğini görmek malının büyük bir kısmını zarar edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulmak için her yola başvurmasına rağmen içindeki kötülüğü atmayana kadar bu durumdan kurtulamayacağına, ileride de büyük bir servetin sahibi olacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara delalet eder.

Rüyada fil eti yediğini görmek birbirlerine her konuda destek olacağına, kurulmuş bir ortaklığın  bozulması ile parasal olarak dara düşüleceğine, işlerinin sürekli aksi bir şekilde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada eşek eti yediğini görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine, kişinin kafasının nihayet rahat edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments