Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek

Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek

Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine, sabit geliri olacağına, bir yandan da hastalıklarla uğraşmak zorunda kalacağına, rahat edeceği bir döneme gireceğine, kötü düşünceli bir kişinin tüm çabalarına rağmen büyük bir işte başarılı sonuçlar alacağına, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada pişmiş insan eti yediğini gördüyseniz:

  • Evli bir erkekseniz sosyal çevrenizde bulunan evli bir kadına dikkat etmelisiniz.

Rüyada pişmiş insan eti yediğini görmek sevdiklerinin her daim dizinin dibinde olacağına, yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, çok hayırlı adımlar atarak daha iyi ve rahat bir hayata kavuşacağına, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada birinin pişmiş et yediğini görmek düşünülen bazı projelerin hayır getirecek şekilde ilerleyeceğine, hayatına kaldığı yerden çok daha güçlü şekilde devam edeceğine, gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, moralinin bozulacağına ve yaptıklarının kendisini tatmin etmemesi nedeniyle, kendisine olan sevgisini ve saygısını da kaybedeceğine işarettir.

Rüyada pişmiş tavuk eti yediğini görmek çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada birine pişmiş et yedirmek böylece hayatının da düzene gireceğine, büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, mutluluk verici olaylar yaşayacağına, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada pişmiş et yediğini görmek evine dışarından hiçbir zarar gelmeyeceğine, maddi ve manevi olarak daha iyi bir duruma geleceğine, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine delalettir.

Rüyada pişmiş insan eti görmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı bir işten kendisine gelecek olan çok iyi bir teklifle ayrılacağına, çok deneyimli ve iş konusunda çok büyük bir isim yapmış olan bir kişi ile ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine yorulur.

Rüyada pişmiş insan eti yemek hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına, onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada insan eti yediğini görmek yaşamda bazı şeyleri tecrübe etmiş kimseler için sürpriz gelişmeler yaşanacağına, bazı kimselere haksızlık edeceğine, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments