Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada timsah eti yediğini görmek

Rüyada timsah eti yediğini görmek

Rüyada timsah eti yediğini görmek sevilen kişiler ile güzel çalışmalar yapılıp başarılar kazanacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, onunla üzülüp, ağlayacağına, çok olumlu ve güzel gelişmeler ile karşılaşacağına, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, onlara karşı zafer kazanacağına, ileri gideceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsah eti yediğini gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıkları veya söyledikleri kontrol dışına çıkabilir.

Rüyada timsah eti yediğini görmek kazancını arttıracağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada timsahın yılan yediğini görmek çok zor zamanlar geçirdikten sonra rahata erileceğine, sıkıntıların son bulacağına, sıkıntılı ve sorunlu kişilerin neden olabilecekleri sorunlara karşı hayattan çıkarılacağına, aksine işe neredeyse köstek olacağına alamet eder.

Rüyada timsahın insan yediğini görmek büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, işlerinin aksamasına ve uzun yıllardan beri sürdürdüğü bir dostluğun bitmesine sebep olacak bir sorun yaşayacağına, sevilen bir akrabanın ihanetine uğrayacağına ve akademik alanda büyük çabalar sonucu sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına delalettir.

Rüyada timsahın yılanı yediğini görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan sorunların bitirileceğine, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, planların aksayacağına alamet eder.

Rüyada timsah yediğini görmek hayırlı bir şekilde başlamış olan bir işin kötü bir şekilde süreceğine, büyük umutlarla girilmiş olan bir işte sıkıntılı günler yaşanacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, rahatsız edici ve kötü durumlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada timsahın birini yediğini görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada timsahın yediğini görmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada timsah eti görmek geçim derdinin biteceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına, yaşanan sorunların kısa bir zaman sonra sona ereceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine ve uzun zamandan beri hayali kurulan eve kavuşulacağına, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments